Selectează o Pagină

Termeni și condiții

Folosirea acestui site, vizitarea sau cumpararea de produse, implica acceptarea acestor termeni si conditii. Pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului, se recomanda citirea cu atentie a termenilor si conditiilor. Carpathian Gourmet isi rezerva dreptul de a face modificari ale acestor prevederi, fara o notificare prealabila catre utilizatori. Utilizatorii vor avea permanent acces la termenii si conditiile de utilizare ale site-ului, accesand pagina « Termeni si conditii » in orice moment.

Precizari prealabile

Preturile sunt exprimate in RON, iar TVA-ul este inclus in pretul afisat. Pretul final platit de catre client este format din pretul de achizitie al produsului, la care se adauga costul de transport. Carpathian Gourmet nu percepe nicio alta taxa suplimentara. Toate produsele vor fi livrate in limita stocului disponibil.

Marca/tipul produselor prezentate pe site si in oferte sunt cu titlu orientativ. Carpathian Gourmet poate schimba producatorul, marca si tipul anumitor produse in cazul in care acestea nu sunt disponibile. Carpathian Gourmet garanteaza 100% calitatea si gama noilor produse in cazul in care acestea nu sunt indentice ca producator/marca cu cele din oferta. Fotografiile produselor sunt cu titlu de prezentare si nu au valoare contractuala.

Drepturile de autor

Carpathian Gourmet este marca inregistrata a SC Viridis Nova Foods SR, avand sediul social in Municipiul Oradea, str. Aurek Covaci nr.3A, judetul Bihor, CUI, 44809748, nr. de inregistrare la registrul comertului J5/2210/2021.

Intregul continut al www.Carpathian-Gourmet.ro este protejat conform legii dreptului de autor si a legilor privind dreptul la proprietate intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul scris a oricăror elemente apartinand site-ului www.Carpathian-Gourmet.ro se pedepseşte conform legilor in vigoare. Continutul acestui website (text, grafica, logo, iconuri, imagini) sunt proprietatea SC Viridis Nova Foods SR si cad sub incidenta dreptului de autor prevazut de legea romana. Dreptul de autor pentru siglele si sloganele partenerilor si colaboratorilor nostri le apartin acestora, si sunt reproduse cu acceptul lor.

Pentru a raporta orice problema legata de drepturile de proprietate intelectuala va rugam sa ne scrieti la adresa contact@carpatian-gourmet.ro

Declinarea responsabilitatii

Produsele prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, iar anumite caracteristici pot diferi fata de poze (culoare, aspect, …). Echipa Carpathian Gourmet incearca sa va prezinte cat mai detaliat si corect produsele si sa respecte acuratetea informatiilor. Totusi, Carpathian Gourmet nu garanteaza ca descrierea produselor si a serviciilor precum si continutul acestui website este lipsita de erori, completa si actuala. Carpathian Gourmet nu-si poate asuma responsabilitatea ca toate produsele expuse sunt disponibile in stoc.

Informatii, Comunicari

Cei care viziteaza site-ul www.Carpathian-Gourmet.ro, pot face comentarii si orice alte comunicari pe formularele de contact si/sau comanda, sau pe adresa de e-mail contact@carpatian-gourmet.ro atat timp cat continutul acestora nu este ilegal, obscen, amenintator sau defaimator.

In cazul in care ne sunt trimise informaţii, materiale, documente, prin orice metoda posibila incluzand e-mail, posta, formulare online, se va considera ca utilizatorul confera societatii SC Farmacia Viridis impex SRL dreptul nelimitat, gratuit, irevocabil de a utiliza, reproduce, modifica, adapta, de a distribui şi prezenta aceste informatii prin orice mijloace.

Orice incercare de a accesa date personale ale altui utilizator sau de a altera/modifica continutul www.Carpathian-Gourmet.ro, de a afecta serverul pe care ruleaza site-ul va fi considerata tentativa de frauda, SC Viridis Nova Foods SRL rezervandu-si dreptul de a pune in miscare plangerea penala impotriva celor care au incercat faptele descrise mai sus.

Frauda constituie si plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. In acest caz vor fi anuntate organele competente pentru a solutiona cazul.

POLITICĂ APLICARE DISCOUNTURI

1. La preluarea personală

a. Reducerile se aplică exclusiv în baza unui document, (cupon de reducere, card VIP) agreat între Carpathian Gourmet și companii partenere prin acord sau contract

b. Reducerile se aplică și în cazul campaniilor desfășurate de către Carpathian Gourmet în locația sa, dacă clientul face dovada unui document (cupon de reducere, card VIP), pe care sunt specificați termenii și condițiile promoției.

c. Discountul se aplică doar dacă este solicitat înaintea emiterii notei de plată.

2. La delivery

a. Reducerile se aplică doar dacă sunt solicitate în momentul comenzii, în baza unui cod de discount sau alte promoții, care sunt specificate înainte de fiecare campanie în parte. Codul în baza căruia se face reducerea trebuie comunicat telefonic de către client sau introdus în platforma prin care se face comanda (website, aplicație), în secțiunea dedicată codurilor de discount. Nicio o reducere nu se aplică retroactiv sau după emiterea bonului fiscal.

 POLITICĂ DE RETUR

Articolele alimentare nu pot fi returnate, conform legii:Ordonanta Guvernului 130/2000, Art. 12. Dispozitiile art. 3-4, ale art. 7-10 si ale art. 11: (1) returnarea produselor nu se aplica in cazul vanzarii de produse alimentare, de bauturi sau de produse de uz curent utilizate in gospodarie, livrate de catre comerciant la domiciliul, resedinta sau la locul de munca al consumatorului.

Conditii rambursare

Conditiile de rambursare se vor discuta telefonic sau pe email, dupa ce coletul de retur ajunge la sediul Carpathian Gourmet

Transportul NU este inclus in suma sinonima cu valoarea rambursului, ci se achita separat de catre client.

Rambursarea poate insemna restituirea valorii integrale a produselor (nu include niciun fel de taxa de transport) sau o rambursare partiala a valorii produselor (nu include taxe de transport) in cazul in care acestea sunt returnate altfel decat au fost livrate de noi: deteriorate, incomplete (componente lipsa) etc. Suma va fi rambursată în cont în termen de 14 zile.

Daca rambursarea este aprobata, suma va fi rambursata in cont, in maxim 14 zile calendaristice de la data sosirii returului la noi. Valoarea stabilita a produselor pe care doriti sa le returnati poate fi folosita pentru o comanda pe site-ul www.Carpathian-Gourmet.ro

Litigii

SC Viridis Nova Foods SRL, proprietara a Carpathian Gourmet, va face tot posibilul ca toate neantelegerile privind orice tip de disputa intre parti sa fie rezolvata pe cale amiabila de catre reprezentantii lor. In cazul in care rezolvarea neintelegerilor nu este posibila pe cale amiabila, solutionarea litigiilor va reveni instantei judecatoresti competente din Romania.